Trezește-te! Acum.

0
87
views
Trezește-te! Acum. - image  on https://bucurestiultinerilor.info
Sursa: https://ro.pinterest.com/pin/861735709920731105/

Mereu am crezut că viața e un fel de puzzle, piese de puzzle care se asamblează inevitabil și conduc la situații neprevăzute. Privind în urmă, poate vom înțelege. Sunt povești sortite să rămână un mister. Sunt gesturi care se fac dincolo de priviri, în spatele cortinei. Noi nu suntem decât  un vis închipuit al unui viitor încă nedeslușit și al unui trecut pe care îl regretăm, fără a înțelege exact. Veșnic fugari, pe urmele noastre aflându-se acel “acum” pe care nu reușim nicicând să îl simțim cu adevărat.

Imaginează-ți! Ești tu. Ești aici. Respiri. Îți încetinești respirația. Faci liniște. Auzi lucruri din interiorul tău. Aici e doar armonie, fericire care curge din clipa prezentă exact ca florile de cireș din grădina copilăriei. Și parcă în sfârșit îți dai seama de ceva. Amintirile nu sunt altceva decât un premiu de consolare. Mai rău, viața îți transmite sincere condoleanțe pentru că asta faci: mori încet, fără a apuca să trăiești, hrănindu-te cu ceva ce nu mai există. Cum se numește asta dacă nu…e lentă, e plăcută dar tot un fel de distrugere interioară rămâne. Se pune la metode de frustrare cu stil.

Și tu, tu ce crezi ? Ți se întâmplă să te gândești la orice altceva decât la tine? Nu cred, tu ești altfel. Lasă-mă să cred că citind acest articol, îmi împărtășești ideile. Și mai mult decât atât, tu ești “ultimul mohican” al unei vieți trăite conștient. Tu  ești altfel. Toți trecem prin asta , toți suntem “furați” de un gând sau altul care ne teleportează fie în trecut, fie în viitor. Niciodată acum. Și ce-i de făcut? Nu o să devii peste noapte conștient de tine. Chestia asta se întâmplă treptat. E greu. E nevoie de voință. Dar hei! Dacă nu tu, atunci cine? Schimbarea începe cu un zâmbet și se poate termina cu descoperirea vieții tale. Destinația rămâne necunoscută.

acum
Sursa: https://ro.pinterest.com/pin/316800155030615753/

 Zi-mi, te rog! Unde ești chiar acum? Poate fi job, școală, metrou sau  KFC. Important e că ești. Știi colega sau colegul de facultate cu care nu vorbești niciodată? Normal că nu , doar nu îl/o cunoști încă. Ei bine, e chiar lângă ține. Îți schițează un zâmbet. Ai de ales. Mereu ai de ales. Poți să îl/o abordezi sau poți face ce ai făcut și până acum. Îți aduci brusc aminte cât de ocupat/ă  ești. Faci stânga-împrejur și îți continui drumul. Păcat. Poate întânirea aceea  ți-ar fi marcat propria existență. Poate chiar atunci, ați fi purtat o conversație, poate e chiar cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten al tău din viitor. Un viitor pe care-l invoci când găsești scuze ca aceea că nu ai timp. Asta te reprezintă? Trezirea!

Când realizezi că poți trăi din tot sufletul tău, viața poate fi o experiență uluitoare. ACUM!

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

Comentarii

Comentează și tu

Lasă un răspuns