Sport şi motivaţie

0
55
views
Sport şi motivaţie - image on https://bucurestiultinerilor.info

Vreau ca în primul rând să te uiţi în oglindă şi să te întrebi, doar atâta pot, doar atât de bine pot arăta, oare nu pot să arăt mai bine de atât ? Da, ştiu, sună destul de narcisist, dar aici mă refer în special la sănătatea ta. Îţi garantez că după ce vei începe să vezi rezultatele, nu o să te mai opreşti niciodată.

 

Sport şi motivaţie - image on https://bucurestiultinerilor.info

Majoritatea persoanelor care se apucă de sport, renunţă în primele zile, iar în cazuri mai bune, după 2-3 luni din varii motive. Unul dintre motive ar fi că este greu, ok, asta ştim cu toţii, dacă era uşor toată lumea ar fi arătat bine. Nimic valoros nu este uşor de obţinut, şi aici nu mă refer doar la dobândirea unui corp sănătos şi armonios, mă refer la orice lucru din orice domeniu.

 

Toţi vor rezultate imediate, dar nu înţeleg procesul de obţinere, e ca şi cum te-ai duce un semestru la facultate şi aştepţi să ţi se dea diploma de absolvire, nu cred că se va întâmpla vreodată asta. Acelaşi lucru este şi în fitness, trebuie muncă şi dedicare dacă doreşti rezultate.                                          Scuze pentru a nu face sport poate găsi oricine, eu sunt de părere că 30-45 minute pe zi se pot ‘pierde’ în scopul unei vieţi sănătoase. Aşa că lăsa deoparte serialul preferat sau emisiunea favorită şi începe să te antrenezi.                         Poţi începe cu o alergare în parc, chiar şi mers mai alert timp de 30-40 minute, important este să faci mişcare. Dacă te-ai decis să mergi la sală, cu atât mai bine.

Sport şi motivaţie - image on https://bucurestiultinerilor.info

 

Vei avea numai beneficii de pe urma unui stil de viaţă activ fizic, aici pot enumera:

 • O stare generală mai bună
 • Încredere de sine crescută
 • Reducerea stresului
 • Energie mai multă
 • Condiţie fizică bună
 • Îmbunătăţirea sistemului imunitar
 • Îmbunătăţirea posturii
 • Sanatea sitemului cardiovascular
 • Slăbirea

Iar lista poate continua. Ceea ce vreau să îţi transmit prin acest articol este că niciodată nu e prea târziu să începi să faci sport, important este doar să începi şi să continui până când vezi primele rezultate, apoi continui procesul, vei avea numai de câştigat.

Acestea fiind spuse, sper să acorzi suficientă atenţie sportului în rutina ta zilnică, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Spor la mişcare!

 

Cu respect,

Cristian Sandu

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

Comentarii

Comentează și tu

Lasă un răspuns