Google România și Fundația LEADERS organizează Atelierul Digital la tine în oras!

0
34
views
Google România și Fundația LEADERS organizează Atelierul Digital la tine în oras! - image  on https://bucurestiultinerilor.info

Google România și Fundația LEADERS organizează Atelierul Digital la tine în oras! - image  on https://bucurestiultinerilor.infoTinerii cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani au ocazia să învețe ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unei sesiuni este de 3 ore. După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

Cursul de luni, 6.03.2017, va avea loc la Universitatea „Titu Maiorescu” din București, Corp M, sala M113, de pe Strada Dâmbovnicului 22, în intervalul orar 17:00 – 20:00 și va fi bazat pe un studiu de caz real cu focus pe algoritmi SEO și AdWords. O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic –  este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezent Dragoș Smeu, General Manager la Mavericks. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea “Titu Maiorescu” din București.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

Comentarii

Comentează și tu

Lasă un răspuns