Gestionarea fricilor

0
25
views

Gestionarea fricilor - image  on https://bucurestiultinerilor.infoFrica este o emoție de neliniște puternică ce însoțește conștientizarea unui pericol real sau imaginar. Pe parcursul vieții, frica reală s-a dovedit a fi vitală. De exemplu, trebuie să ne ferim din fața unei mașini ce se apropie cu viteză, trebuie să reacționăm în fața pericolului, a morții.

Frica imaginară este doar produsul imaginației noastre, a gândurilor noastre negative.

S-a demonstrat că frica declanșează în corpul nostru anumite procese care ne ajută să facem față unui anumit pericol. Astfel, gândirea devine foarte rapidă, inima bate mai repede, iar producția de adrenalină este stimulată. Acesta este un ‘mod de apărare’ a organismului nostru care ne ajută să înfruntăm pericolul, însă dacă acesta nu există, adrenalina devine dușmanul nostru, afectându-ne sănătatea.

Gestionarea fricilor - image  on https://bucurestiultinerilor.infoDe aceea este necesar să ne educăm mintea, să învățăm să conștientizăm adevăratul pericol, iar pentru temerile ireale să găsim cauza și apoi soluția. Frica este bună doar dacă te motivează să faci un lucru. Iar pentru depășirea acesteia primul lucru pe care trebuie să-l faci este să acționezi, să faci exact acel lucru de care iți e frică. Dacă de exemplu, ti-e teamă de câini, mergi într-un adăpost pentru câini și stai câteva ore printre ei. Următorul pas este analiza sentimentelor. Cu cât îți cunoști mai bine sentimentele, cu atât îți va fi mai ușor să le controlezi sau să le îndepărtezi.

Aceasta este doar o mică introducere în ceea ce ține de gestionarea fricilor. Pentru a afla mai multe și a învăța cu adevărat cum să treci peste anumite temeri, te așteptăm, vineri, 2 februarie la un curs despre acest subiect.

Link-ul de inregistrare il gasesti aici : https://www.eventbrite.com/e/curs-pentru-gestionarea-fricilor-tickets-42333799534?aff=efbevent

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

Comentarii

Comentează și tu

Lasă un răspuns