FF Theatre and FF Academy – Locul unde arta iese din bariere

0
60
views
FF Theatre and  FF Academy – Locul unde arta iese din bariere - image  on https://bucurestiultinerilor.info

Felicitari, oameni frumosi !

 

Pasiune, verosimilitate, original. Asa putem descrie activitatea pe care acesti actori amatori, dar foarte talentati, dinamici, pasionati si frumosi o transpun in reprezentatia lor.

Seara trecuta (04.08.2017)am avut oportunitatea de a participa la lansarea acestei trupe de exceptie; piesa de debut – “Auditia” -reprezenta realitatea tulburatoare a anilor ’90 ( care continua, din nefericire, si in prezent). Sute de femei au fost folosite ca o sursa de exploatare prin mijloace ascunse, acestea fiind pacalite prin intermediul unei “auditii” in care isi puteau etala talentele mai mult sau mai putin detinute.

Suspansul a fost prezent pe tot parcursul piesei, iar finalul a fost marcat de aplauze indelungi, publicul (si noi, de asemenea) fiind impresionati de abordarea  si redarea exceptionala, a acestei realitati sociale.

Creativitatea si sustenalibiltatea acestei trupe s-a remarcat si prin organizarea lor.  Frapant a fost ca din colt in colt puteai observa tenculete de carti care asteptau sa fie luate in primire de un cititor.

Cat despre noi, am fost pe deplin incantati de reprezentatia lor, de originalitatea si ospitalitatea de care au dat dovada, si de deschiderea pe care o au de a aduce teatrul la un nou nivel, in afara barierelor sociale deja cunoscute.

Prin urmare, ii recomandam cu toata caldura si garantam ca va vor oferi o experinta culturala unica!

Ii puteti vedea in fiecare seara pana duminica, la Epic Bar. Pentru a afla programul lansarii, puteti vedea pagina lor de eveniment:

https://www.facebook.com/events/508065632875786/?fref=ts

Rezervari se pot face la numarul de telefon 0726 887 728 sau printr-un e-mail la adresa contact@fftheatre.ro.

Merita vazut tot ce pun in scena, naturaletea, si creativitatea acestor actori atipici este fara echivoc!

 

Gabriela Umbrărescu

 

 

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

Comentarii

Comentează și tu

Lasă un răspuns