Este posibil să te simṭi fericit zi de zi?

0
102
views
Este posibil să te simṭi fericit zi de zi? - image  on https://bucurestiultinerilor.info

Cu toṭii putem fi fericiṭi. În orice zi şi în orice moment, pentru că fericirea noastră nu ar trebui să depindă de nimeni. Aceasta este regula de bază pentru independenṭă, siguranţă, linişte interioară, dezvoltare armonioasă şi aşa mai departe. Fericirea nu este un lucru pe care să-l proiectăm asupra celorlalṭi, în fond ea vine din interiorul nostru.

 

Pentru acei oameni care consideră că fericirea este un ideal foarte greu de atins, avem câteva trucuri simple pentru reuşită. Totul ṭine de noi :

 

  1. Bucură-te de lucruri mărunte : o ceaşcă aburindă de cafea, o carte inspiraṭională, o plimbare cu bicicleta în aer liber, o melodie – fericirea nu trebuie să vină din aspecte măreṭe ale vieṭii. Dacă vei începe să te bucuri de toate lucrurile care te înconjoară, garantat nu te vei mai arunca cu gândurile în viitor, vei avea o altă perspectivă a lucrurilor şi te vei simṭi mult mai liniştit în tot ceea ce faci!

 

  1. Munceşte pentru visele tale – cu siguranṭă ai ceva care te pasionează, iar în momentul în care lucrezi pentru asta te simṭi mult mai prosper, mult mai inspirat, mult mai bucuros. Visele sunt acele pasiuni/dorinṭe care te ghidează în viaṭă, sunt ca nişte torṭe mereu aprinse ce abia aşteaptă să fie scoase la iveală. Oamenii în general vorbesc cu mai multă dragoste despre ce le place şi ce îi pasionează, astfel că şi rezultatele sunt pe măsură: fericire şi satisfacṭie.

 

  1. Cum zice o vorbă englezească, înconjoară-te de oameni frumoşi. Oamenii au puterea de a te face inspira, de a te ajuta, de a-ṭi da o lecṭie – totul pentru ca tu să priveşti lucrurile cu alṭi ochi. Totodată, ei nu au cum să te facă fericit dacă tu nu te simṭi bine cu tine. Cei din jurul nostru sunt doar stimuli, fericirea adevărată izvorăşte din noi şi doar noi o putem controla.

Este posibil să te simṭi fericit zi de zi? - image  on https://bucurestiultinerilor.info

 

  1. Oferă-ṭi recompense mai des – fie că e vorba de un obiect vestimentar. o prăjitură, o destinaṭie nouă, fă-o mai des. În felul acesta te vei deconecta de la tot haosul care ne înconjoară şi nu vei mai simṭi responsabilităṭile aşa apăsătoare.

 

  1. Iubeşte – ştim cu toṭii că dragostea ne face mai frumoşi, mai bucuroşi, ne oferă libertate etc. Oamenii care iubesc sunt mai fericiṭi, pentru că se bucură întru totul de persoana dragă, de clipele petrecute alături de ea şi de toate reuşitele obṭinute împreună.

 

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

Comentarii

Comentează și tu

Lasă un răspuns