Cum îmbunătățești o zi proastă?

0
87
views
zi proastă

De multe ori ni întâmplă să avem zile proaste în care lucrurile nu ies așa cum ne dorim și avem senzația că s-au aliniat planetele împotriva noastră și că tot ce ni se întâmplă face parte dintr-o mare conspirație. Impactul pe care îl are o zi proastă asupra stării noastre psihice contribuie la acumularea tensiunilor și a energiilor negative.

Dacă ai o zi proastă în care ai impresia că nimic nu funcționează cum ar trebui, poate că ar trebui să încerci să găsești diverse metode prin intermediul cărora să-ți îmbunătățești starea de spirit.

Trucuri care alungă o zi proastă

  1. Hrănește-te! Pe parcursul zilei, corpul tău are nevoie de multă energie, așadar mănâncă fructul tău favorit sau un baton de ciocolată. Te vei simți mult mai bine după o gustare bună.

 

  1. Fă-ți ordine pe birou! Haosul generează la rândul său haos, de aceea este bine să-ți așezi lucrurile astfel încât să ai la îndemână lucrurile de care ai nevoie. În plus, te vei putea concentra mult mai bine asupra taskurilor.
zi proastă
Sursa: https://unsplash.com/search/photos/busy-desk?photo=_aNFQ_7RxNc
  1. Prioritizează-ți sarcinile! Este indicat să ai în vedere care dintre activitățile planificate sunt cele care nu suportă amânare și să le rezolvi.

 

  1. Fă o scurtă plimbare ! Poți să mergi la magazin să cumperi ceva sau poți să mergi în parc. Mișcarea în aer liber este benefică pentru sănătate.

 

  1. Vorbește cu un prieten/o prietenă. Sună pe cineva drag sau trimite-i un mesaj. Vorbind cu cineva, te vei simți mult mai bine, vei avea sentimentul că te-ai descărcat sufletește și acest lucru îți va îmbunătăți starea.
zi proastă
Sursa: https://unsplash.com/photos/bAf3r92aewQ
  1. Bea o cafea/ceai. Dacă îți place cafeaua, poți să mai bei una în timpul zilei deoarece te va ajuta mult mai bine să te concentrezi și va alunga starea de somnolență. Dacă te simți foarte agitat, optează pentru un ceai cu aroma ta preferată deoarece îți va induce o stare de relaxare și de liniște.

 

  1. Ascultă muzică. Este bine știut efectul pe care îl are muzica asupra stării noastre psihice. Caută playlistul cu piesele tale favorite și îți vei îmbunătăți considerabil dispoziția. Dacă nu știi ce piese să asculți avem noi o sugestie: 20 melodii care te vor face fericit. 

8. Fă o baie. După o zi grea în care ai avut de îndeplinit mai multe sarcini pentru că se apropia deadline-ul, în care totul ți-a mers pe dos, nimic nu se compară cu o baie în cadă cu spumă sau un dus fierbinte, relaxant.

zi proastă
Sursa: weheartit.com

Chiar dacă azi nu a fost cea mai grozavă zi, cea de mâine poate fi mult mai bună decât cea de astăzi!

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

Comentarii

Comentează și tu

Lasă un răspuns