Armonizarea relațiilor

0
3
views
             doua-tinere-povestind-e1473847753978
              Cu toții facem alegeri..despre asta e viața, o succesiune de alegeri. Decizia de a lupta pentru o relație de orice fel este una foarte importantă și foarte grea. Deși trăim într-o lume în care orice lucru se înlocuiește, cu toate că poate fi reparat, trebuie să învățăm să luptăm pentru ce avem și să începem să ne bucurăm cu adevărat de cei care intră în viața noastră.
          Nimic nu ar fi la fel fără un prieten pe a cărui umăr să poți oricând să-ți lași capul sau fără cineva cu care să împarți cele mai frumoase momente. De asta trebuie să învățăm cum să ne armonizăm relațiile și cum să restabilim echilibrul acolo unde lucrurile nu merg chiar atât de bine. Fiecare om intră în viața noastră cu un scop, iar pe cei la care ținem și care ne fac bine trebuie să-i ținem lângă noi.
Exemplificari-B-si-F
           Pentru a înțelege toate aceste lucruri și a învăța cum să reacționați în situațiile limită din relațiile cu oamenii din viața ta vă invităm vineri, 16 februarie la un curs cu sfaturi despre armonizarea relațiilor. Mai multe detalii despre eveniment găsiți accesând urmâtorul link:  https://www.facebook.com/events/194421187808447/.

 

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

Comentarii

Comentează și tu

Lasă un răspuns