7 lucruri bune despre sensibilitate

0
138
views
7 lucruri bune despre sensibilitate - image  on https://bucurestiultinerilor.info

Deseori,  o sensibilitate ridicată a unei persoane poate influența modul în care este percepută de ceilalți, prin urmare, ea este desconsiderată si catalogată ca „imatură„ . Acest lucru se intamplă din pricina faptului că persoanele foarte sensibile simt mult mai puternic totul, iar uneori reacțiile lor (cum ar fi plânsul) îi pot îndepărta pe cei din jur. Din păcate, aceasta categorie sfârșește adesea prin a-și construi bariere sentimentale, după mai multe experiențe neplăcute cu cei care își pot gestiona mai bine emoțiile.

Dacă te identifici cu acest tip de persoană, citește următoarele motive pentru care cei sensibili pot fi și cei mai tari!

1. Valorifici fiecare sentiment la maximum

Asta este minunat, căci tot ce trebuie să faci este să iți canalizezi toata energia către lucruri pozitive și te vei umple de ”vibe-uri” bune, iar dacă vei încerca să faci asta zilnic vei observa și cum problemele sunt înlocuite cu soluții, ci nu cu lacrimi!

sensibilitate

2. Poți să îți dai seama de sentimentele celorlalți

De vreme ce ai experimentat toate sentimentele posibile, ai ajuns să poți desluși și sentimentele altora, chiar dacă ele sunt ținute secret. Iți poți da seama după gesturi, mimica, acțiuni de ce simte și în ce situație se află o persoană. Acesta este un avantaj mai ales atunci când acea persoană este una apropiată ție, căci doar tu o vezi dincolo de mască și o poți ajuta.

3. Ești foarte politicos                                  

Știi cum să îți susții argumentele fără a jigni și îți dai seama cum să faci față situațiilor cu eleganță și bunătate.

4. Ești foarte atent la detalii

Pentru tine și o plimbare pe străzile Bucureștiului te poate face să te simți copleșit, căci remarci arhitectura caselor, mimica oamenilor, fiecare detaliu din jurul tău.sensibilitate5. Ești perfecționist

Datorită faptului că ești atent la detalii, poți să vezi anumite greșeli mai repede ca ceilalți, remediându-le până când rezultatul este pe placul tău.

7. Ești creativ

Ești o fire artistică, poate pasionat de pictură, dans, muzică, deoarece în domeniile artistice poți să te exprimi cel mai complex și cel mai aproape de ceea ce simți cu adevarat.

8. Ești intuitiv

Îți plac anumite lucruri înainte să fie cool, bineînțeles,  mulțumită  bunului gust pe care îl posezi.

sensibilitate

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

Comentarii

Comentează și tu

Lasă un răspuns