3 lucruri importante în viață

0
127
views
3 lucruri importante în viață - image  on https://bucurestiultinerilor.info

Importanța încrederii în sine

Încrederea în sine este un subiect cu un grad de valoare foarte ridicat deoarece ea reprezintă una din radăcinile dezvoltării personale. Este mai mult decat evident faptul că încrederea în sine stă la baza succesului deoarece ea furnizează energia necesară pentru a crede, pentru a crea, si pentru a evolua.  Ca să poti avea încredere în tine este important să îți cunoști abilitațile și să ți le dezvolți. Dacă tu nu contribui la dezvoltarea lucrurilor care îți vor genera un viitor, nimeni nu o va face în locul tău! Unul din cele mai importante cuvinte după cum spune marele autor Napoleon Hill este credința. Dacă crezi că TU poți face anumite lucruri, dacă  crezi că TU poți reuși, dacă crezi că TU ești schimbarea in lume, te felicit, ai dreptate! Toate lucrurile care se învârt în jurul nostru zi de zi se datorează faptului că noi le atragem. Ca să putem atrage lucruri pozitive este important sa avem o mentalitate pozitivă. Oricât de nebunesc ar părea pentru unii acest lucru, este totusi adevărat, atragi ceea ce gândești!

viață

Importanța imaginației

Imaginația este unul din cele mai valoroase lucruri oferite naturii umane, este un lucru inegalabil, un lucru ce poate fi  folosit fara limite, un lucru MINUNAT! Din momentul în care noi facem cunoștința cu această lume fantastică, începem să ne imaginăm. Din punctul meu de vedere, ne putem contura viața cu ajutorul imaginației, un lucru pe care noi ni-l imaginăm este un lucru pe care noi îl putem crea, să nu uităm asta. Imaginația stă la baza formarii celor mai frumoase lucruri, de exemplu: atunci când  te gândești că o sa devii doctor, sportiv de performanță, politician, afacerist, scriitor, profesor, etc.  îți focusezi toate sentimentele  și toată voința spre acel lucru. Începi să te gândești ce ai face dacă ai fi in postura aceea, îți dai seama că este VISUL TAU! Este extraordinar! Imaginația este UIMITOARE! Îți deschide noi ferestre catre camaruțele asezate foarte bine în sufletul tău, care sunt de fapt tainele ascunse firii umane, lucrurile pe care ni le dorim foarte mult!

Importanța gândirii pozitive în viață

Cu toții știm că există două unghiuri din care oamenii privesc viața: modul de gândire POZITIV si modul de gândire NEGATIV. Aceste două moduri de gândire vă vor contura viața. Este demonstrat  faptul că atunci cand avem o atitudine pozitivă, atragem lucruri pozitive. Gândește POZITIV! Gândește măreț!

viațăViața ne supune la diferite încercări, trecem prin momente grele, suferim, plângem, dar cel mai IMPORTANT este să  ne menținem pozitivi (știu că este greu, dar oricine poate reuși!). Trebuie sa fim recunoscători pentru momentele fericite din viața noastră, dar trebuie să știm și cum să le abordăm pe cele mai puțin fericite. TOTUL DEPINDE DE NOI!

Cum să ai o gândire pozitivă?

Ți se pare foarte greu să lucrezi la modul tău de gândire? Îți voi oferi câteva trucuri prin care poti gândi pozitiv, prin care poți fii optimist și prin care poți să iți atingi scopurile!

  1. Trezește-te dimineața.

Nu lenevi, timpul este cel mai important lucru pe care nu îl putem primi inapoi. Gândește-te că poți reuși, că vei duce la bun sfârșit toate lucrurile pe care ți le-ai propus pentru această zi, gândește-te că este o nouă oportunitate și că poți învața lucruri noi!

2. Mănâncă SĂNĂTOS!

Nici nu îți poți imagina câtă importanță are mâncarea sănătoasă în viața noastră. Cercetările științifice au demonstrat faptul că tipul de mâncare pe care îl consumăm ne generează starea si gândirea! Dacă încă nu ai observat acest lucru, gândește-te puțin la momentele când te-ai simțit obosit după ce ai consumat anumite alimente și momentele când te-ai simțit plin de energie când ai consumat altele. În corpul nostru se găsesc diferiți mesageri chimici care leagă starea noastră de spirit cu starea noastră de sănătate. În funcție de alimentul consumat, găsim mesageri chimici care ne pot influența pozitiv sau negativ, așa că AI GRIJĂ CE MĂNÂNCI!

viață

3. Fă cât de mult SPORT poți! 

Sportul este un lucru esențial în viața noastră, sportul ne oferă sănătate, sportul ne face să ne  simțim bine, ne întărește musculatura, ceea ce înseamnă postură mai bună și energie mai multă, ne ajută sistemul cardio-vascular, eliminăm toxinele din corp prin TRANSPIRAȚIE, ne ajută să gândim sănătos, astfel noi  îi vom mai oferi locului în care o să ne petrecem toată viața, corpul nostru, lucruri de care  are nevoie! Câteva idei bune pentru a face sport  ar fi:

  • Mergeți la alegat.
  • Mergeți pe bicicletă.
  • Faceți exerciții acasă.
  • Începeți sa faceți un sport de performantă dacă vă atrage acest lucru.
  • Mergeți la sală.

4. Citește!

Cititul îți oferă foarte multe beneficii precum: dezvoltarea culturii generale, îmbogațirea vocabularului, iți îmbunătățește concentrarea și îți menține mintea activă, îți dezvoltă imaginația și creativitatea. Așadar, care  este lista cărților pe care vrei să le citești în urmatoarea perioadă? Ar fi benefic daca ți-ai nota acest lucru si l-ai practica!

5. Învață ceva nou

Nu lăsa sa treacă o zi pana nu înveți ceva nou, vei vedea ca după un  timp vei avea o cultură generală mai bogată și te vei simți foarte bine!

6. Petrece timp cu familia ta, nu neglija persoanele dragi ție din cauza faptului că ai multe de făcut. Când vei vedea aprecierea lor fața de tine, te vei simți mult mai bine!

viață

Cel mai important este că tu trebuie să îți stabilești obiectivele proprii pentru a te simți foarte bine în pielea ta.

P.s: Sper ca ți-am fost de folos!

 

Sursa: miscareinteligentă.ro

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

Comentarii

Comentează și tu

Lasă un răspuns