Povestea

Vezi povestea noastră și pe

  Povestea - image on https://bucurestiultinerilor.infoPovestea - image on https://bucurestiultinerilor.infoPovestea - image on https://bucurestiultinerilor.infoPovestea - image on https://bucurestiultinerilor.infoPovestea - image on https://bucurestiultinerilor.info     Cum arăta activitatea voastră la începuturi? Primul proiect a fost despre și pentru liceeni, un program de pregătire de 3 luni pentru un grup de 50 de liceeni în tot ceea ce înseamnă public speaking. Scopul era ca din ce 50, o parte să reușească să predea mai departe, tot gratuit, altor liceeni într-un cadru organizat. Proiectul nu a avut cele mai spectaculoase rezultate dar s-a dovedit a fi o experiență mai mult decât benefică. Perioada care a urmat a fost una ceva mai confuză, reușind să mai realizăm activități sporadice dar tot așa, fără rezultate extraordinare. Din nou, experiența câștigată a fost super utilă pentru ce a urmat.
Povestea - image on https://bucurestiultinerilor.info
Cam așa arăta un eveniment în 2015
Povestea - image on https://bucurestiultinerilor.info
Cam așa arată un eveniment în 2017
Ce s-a schimbat odată cu trecerea timpului? În toamna lui 2016, i-am cunoscut pe Remus și Emy, cu care am dezvoltat organizația pe care o vezi astăzi. Împreună am pus la cale un sistem de organizare și promovare destul de eficient (credem noi) prin care livrăm lunar între 10 și 20 de evenimente gratuite pentru TINEri. Practic, obiectivul nostru pentru 2017 este să realizăm cel puțin 200 de evenimente gratuite, ajutând astfel cel puțin 10.000 de tineri să ajungă cu un pas mai aproape de întregul lor potențial. Scopul nostru nu este de a forma experți într-o anumită arie/direcție, ci de a oferi tinerilor șansa de a învăța lucruri noi și de a aprofunda domeniile lor de interes. Ce fel de evenimente faceți? Aproape orice. Marketing, NLP, sport, vânzări, nutriție, resurse umane, soft skills. You name it. Ce nu o să vezi la noi sunt evenimente legate de spiritualitate sau religie. Cum arată oamenii care conduc organizația?
Povestea - image on https://bucurestiultinerilor.info
Robert
    Eu sunt vizionarul, vin mereu cu idei noi și metode de a ne extinde sau a ajunge la mase mai mari de oameni, de principiu pun mâna și realizez orice e nevoie dacă situația o cere.
Povestea - image on https://bucurestiultinerilor.info
Remus
Remus este ”meșterul” tuturor lucrurilor ce țin de online și nu numai, gata oricând să repare orice stricăciune apare în procesul de realizare al evenimentelor.
Povestea - image on https://bucurestiultinerilor.info
Emy
Emy este pragmaticul echipei, întotdeauna abordează o viziune ”nu cred până nu văd”, având grijă să țină totul la un loc și perfect funcțional.     Am văzut că mai există și București Stilat, Includ.em, Anti-bullying, ce e cu ele? București Stilat este un portal super de fashion, pornit împreună cu Sabina, e self-explanatory încă de la titlu dacă mă întrebi pe mine. Includ.em este un fel de network de artiști și content creators, ce are ca scop creșterea calității conținutului/materialelor pe care aceștia le livrează prin facilitarea colaborării dintre ei + ajutorul care vine de la echipa tehnică de voluntari pe care încercăm să îi adunăm, de managementul proiectului se ocupă Cristi. Anti-bullying este un proiect fain prin care ne-am propus să ajungem în cât mai multe licee și să vorbim deschis despre cum arată de fapt bullying-ul și daunele pe care acesta le provoacă, vrem să facem capitala un loc cu mai puțină ură și mai multă prietenie. De management aici se ocupă tot Cristi.     Ce urmează? Hai să fac un check-list ca pentru Moș Crăciun cu ce ne dorim să se întâmple :
 • Să facem rost de un spațiu al nostru pe care să îl dezvoltăm într-o școală de dezvoltare personală
 • Să creștem network-ul Includ.em cu cât mai mulți Youtuberi, artiști și oameni în echipa tehnică
 • Să facem București Stilat o redacție mare, care să aducă valoare în viața celor pasionați de stil, fashion și lifestyle.
 • Să realizăm măcar 200 de evenimente până la finalul anului, ajutând cel puțin 10.000 de tineri
 • Să obținem ceva logistică (laptop-uri, telefoane) pentru a deveni mai mobili
Ceva gânduri de final? Da, clar da. Consider că este extrem de important ca toți cei care au parcurs până aici pagina să știe că tot ce facem este pentru tineri. Ne dorim să ajutăm cât de mult putem, în ce fel putem. Pentru noi este important să ajungem la cât mai mulți tineri pentru a oferi cât mai multe oportunități, astfel ajutându-i să își dezvolte rețelele de oameni cu care pot colabora pentru o viață mai productivă și mai fericită. Cumva să oferim o soluție ”în viața reală” într-o perioadă în care digitalul ne mănâncă aproape toată interacțiunea human-to-human, cel puțin cu oameni noi. Also, ne găsești pe Facebook sau la evenimente 😀 Robert, Emy, Remus, Sabina, Cristi,  
This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro